Home

Vervoer

U kunt uw overleden huisdier zelf brengen naar ons uitvaartcentrum in Geldermalsen. Het aansluitende vervoer naar ons crematorium in Utrecht wordt door ons verzorgd en is inbegrepen bij de crematie. Maakt u wel tevoren een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren. Wij nemen dan ook uw persoonlijke wensen met betrekking tot de crematie met u door.

Dierenuitvaartcentrum Majesta De Betuwe kan uw overleden huisdier bij u thuis komen ophalen. Onze chauffeur bespreekt dan met u de details van de crematie. Ook kunnen wij uw overleden huisdier ophalen bij uw dierenarts. De dierenarts, of diens assistente, neemt de details van de crematie met u door. Als u dat wilt kunt u een afspraak maken om op een later tijdstip afscheid te komen nemen op het uitvaartcentrum.

Als u hebt gekozen voor een individuele crematie, dan nemen wij na de crematie contact met u op en kunt u de asresten van uw huisdier bij het uitvaartcentrum ophalen of door ons, op een later tijdstip,  kosteloos laten bezorgen bij uw dierenarts.

Voor diensten na 18:00 uur en in het weekend geldt een toeslag van € 25,-