Home

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen, tenzij u dit eerder of later wenst. De asresten ontvangt u in een sierblik of strooikoker, samen met een officieel crematiecertificaat. Wilt u de as bewaren in een mooie urn of een assieraad, dan helpen wij u graag een keuze te maken uit ons assortiment. Per post ontvangt u een persoonlijk bericht met de datum en het tijdstip waarop de crematie heeft plaatsgevonden.

Wanneer de asresten voor u klaarstaan nemen wij contact met u op en kunt u de as komen ophalen bij het uitvaartcentrum. Wij kunnen deze ook kosteloos op een later tijdstip bezorgen bij uw dierenarts. Wilt u geen asresten terugontvangen, dan verstrooien wij deze over één van onze strooivelden.

Het is mogelijk de crematie live te volgen op een beeldscherm op het uitvaartcentrum. Het tijdstip van de crematie wordt dan in onderling overleg bepaald. Afspraken voor het bijwonen of live volgen van een crematie dienen minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Voor deze service brengen wij extra kosten in rekening.