Home

Paarden en pony’s

Onderdeel van Majesta is het Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam (Buitendijk), het eerste en daarmee oudste paardencrematorium van Nederland. Wij kunnen daarom voor u ook de crematie van uw overleden paard of pony regelen.

slider-1-1024x426

Paarden

Professionele vervoerservice van paarden door heel Nederland

slider-3-1024x426

Ons paardencrematorium in Rotterdam is gespecialiseerd in het vervoer van overleden paarden. Deze service wordt door heel Nederland en België uitgevoerd, 7 dagen per week. De speciaal hiervoor ingerichte aanhanger beschikt over een hydraulische hijsinrichting, zodat het optillen en laden snel en professioneel kan worden gedaan. Er zijn altijd twee professionele medewerkers bij het laden en het vervoer aanwezig. Deze hebben affiniteit met paarden en zijn zich er ten volle van bewust dat er met uw overleden paard zorgvuldig moet worden omgegaan. De speciale aanhanger wordt na het laden volledig afgesloten, om het dier  te onttrekken aan het zicht.

Wij kunnen uw paard of pony ook bij leven komen ophalen. Uiteraard is dit alleen mogelijk wanneer het dier zonder lijden kan worden vervoerd. Het dier kan dan in de paddock bij het paardencrematorium worden ingeslapen. Als u dat wilt kunt u hierbij aanwezig blijven. U kunt hiervoor uw eigen dierenarts laten komen, of, als u dat liever heeft, gebruik maken van de diensten van de dierenarts waarmee het paardencrematorium samenwerkt voor het euthanaseren van paarden en pony’s. Vaak het is voor het dier minder stressvol om een vreemde dierenarts naast zich te hebben.

U kunt ook zelf uw paard of pony nog bij leven naar ons paardencrematorium in Rotterdam brengen om op het crematorium te laten inslapen.

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen van crematie van de meest voorkomende paarden en pony’s.

• Persoonlijke wensen, zoals laten inslapen in de paddock bij het paardencrematorium, haarsieraden, beetje gescheiden as voor een sieraad etc., zijn uiteraard mogelijk.

• Prijzen per 12 mei 2015. Prijswijzigingen voorbehouden.

Contact opnemen

Wij kunnen de crematie van uw paard of pony voor u regelen maar u kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het crematorium door te bellen met 010 483 33 85 (7 dagen per week 09:00 uur tot 21:00 uur).
Contact

Paarden

Klik hier om naar de website van Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam te gaan